Cautare

2550 de rezultate pentru "alice nastase" (3.30 secunde)
'Adrian Nastase: ... ' Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, lanseaza, pe blogul personal, un nou atac la seful statului, pe care il numeste "mizerie de om" dupa declaratiile facute de Basescu in legatura cu seful CJ Arges, Constantin Nicolescu:
Si nu doar acele institute sociologice pentru care presedinte in 2004 a devenit Adrian Nastase, iar in 2009 Mircea Geoana.
Nastase: ... Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, considera ca nu vor fi alegeri corecte anul viitor, "avandu-l pe Traian Basescu presedinte si un Guvern PDL".
Adrian Nastase spera ca senatorul Sergiu Nicolaescu sa se razgandeasca in privinta demisiei din PSD. Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, si-a exprimat marti speranta ca senatorul Sergiu Nicolaescu sa se razgandeasca in privinta demisiei sale din partid.
Adrian Nastase:
Nastase (USL): ... Nastase:
Adrian Nastase: ... In plus, Geoana nu este un bun reprezentant al PSD, a spus Adrian Nastase, marti seara, la Antena 3.
Ponta a fost intrebat, intr-un interviu pentru HotNews.ro, daca nu are senzatia ca Adrian Nastase si Ion Iliescu i-ar submina autoritatea de sef de partid.
Mai mult, intreg scandalul a scos la iveala disensiuni mocnite in partid, inclusiv intre actualul lider al PSD, Victor Ponta, si mentorii sai, Ion Iliescu si Adrian Nastase.
Ce acuzatii i-au fost aduse lui Ion Iliescu si Adrian Nastase EXCLUSIV Mircea Geoana le-a reprosat pe un ton virulent lui Adrian Nastase si Ion Iliescu in sedinta Comitetului Executiv al PSD ca gireaza actiunile lui Victor Ponta si nu spun nimic despre directia gresita in care se indreapta partidul.
catre Adrian Nastase, dezvaluie fostul ministru al Muncii, intr-o postare pe pagina de Facebook.
"Daca Nastase se duce la puscarie, Basescu si PDL vor avea probleme de imagine" Daca Adrian Nastase se duce la puscarie si nu intra in jocuri avocatesti, oprobiul public se intoarce asupra lui Traian Basescu si DNA dar, daca ex-premierul trage de timp si intra in jocuri avocatesti isi pierde capitalul de simpatie iar PSD si USL vor avea de pierdut din punct de vedere electoral, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
Acesta a spus ca PSD nu va atribui nimanui functia de presedinte al Consiliului National al partidului, ocupat de Adrian Nastase, pana cand acesta va fi liber si va putea reveni in partid sau pana va decide sa renunte.
"Scarba de Basescu este atat de mare, incat romanii il plac pe Nastase!" Prestatiile deplorabile ale presedintelui Traian Basescu, cat si evidentele persecutii politice, l-au reinventat pe Adrian Nastase, la fel cum Ion Iliescu a cunoscut din nou gloria, dupa 2000, desi majoritatea specialistilor il numeau "cadavru politic", afirma analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics.
Adrian Nastase crede ca in perioada urmatoare Crin Antonescu va trebui sa isi exerseze calmul (Autor:Ionut Baias) Fostul premier Adrian Nastase a declarat joi seara, la Reghin, ca liderul PNL, Crin Antonescu, este unul dintre oamenii politici cu cea mai larga cultura generala, ca indeplineste elementele unui profil de prezidentiabil, insa in ceea ce priveste personalitatea, in perioada urmatoare va trebui sa isi exerseze calmul, potrivit Agerpres.
Nastase, acuzatii grave aduse USL: Nu doar Basescu e de vina Fostul lider al PSD, Adrian Nastase, reproseaza Uniunii Social Liberale ca are o parte din vina, alaturi de presedintele Traian Basescu, la situatia sa din prezent.
mariustuca.ro - Avertismentul lui Nastase pentru pesedisti dupa plecarea lui Ponta Fostul premier Adrian Nastase comenteza pe blogul personal rezultatul votului din sedinta Comitetetului Executiv al PSD de marti in care Liviu Dragnea a fost ales presedinte interimar pana la congresul partidului din noiembrie.
Adrian Nastase a publicat pe blog un articol intitulat: ... (Completul de cinci judecatori condus de Livia Doina Stanciu, presedinta Inaltei Cuti de Casatie si Justitie, a publicat motivarea sentintei din dosarul Trofeul Calitatii in care Adrian Nastase a fost condamnat la doi ani de inchisoare.
In editorialul "De ce rade Nastase de sexy-stenograme", Horia Ghibutiu scrie: ... Si, poate cel mai interesant, ce spune Adrian Nastase? ... Alte ironii, de pilda cele vizandu-l pe colegul sau de partid Robert Negoita, sunt sub clasa internationala a omului de drept si de blog Adrian Nastase:
Adrian Nastase merge mai departe in privinta "documentului secret" al FMI.
google-analytics.com